Prematuur consult

Deze mama nam contact met mij op, ze belde me. Ze wilde graag haar ieniemienie meisje dragen, of ik ook ervaring had met een prematuur geboren baby. Ja die heb ik! Ik kwam ze snel te hulp, want ook papa wilde leren knopen. We hebben de verschillende draagdoeken gevoeld en doorgenomen. Daarna zijn we gaan knopen en knopen en knopen, met de draagpop. We oefenen altijd een aantal keer voordat we met de kleine aan de slag gaan.

Mama had het knopen bijna onder de knie toen papa, iets verlaat, uit zijn werk kwam aansluiten. We hebben papa de eerste stappen geleerd en toen zaten ze beide op hetzelfde niveau en toen konden we aan de slag met de kleine meid. Ook hier hebben we stap voor stap en met heel veel geduld alles gedaan. Het meisje zat heerlijk in de draagdoek toen ik naar huis ging. Mama was zo blij, even alles los kunnen laten en alleen maar knuffelen met haar kleine mini meisje. Je zag het e.e.a. aan emoties gebeuren, het helen was begonnen.

Het huren van de draagdoek ging ook prima, maar toen kwam er tijdnood. Toch weer naar het ziekenhuis…. Dat maakte dat mama wel een mooie draagdoek had uitgezocht maar geen kans had om deze op haar gemak te bestellen. En zonder draagdoek was inmiddels geen optie meer. De dames leefde erop. Aangezien ik alle gegevens al had, wist welke draagdoek ze het mooiste vond, heb ik deze besteld voor haar en bij hun aan huis laten bezorgen. Kleine moeite, groot gebaar!

Ik kreeg dan ook, gelukkig heel snel, een berichtje dat ze thuis waren en genoten van de draagdoek. Dank je wel voor deze service <3.

Heerlijke afsluiting van een mooi consult.

You cannot copy content of this page