Draagzakken Verdiepingsclass

Deze draagzakken nemen we door in de verdieping, zodat je weet waar je naar mag kijken en op kan letten als je ze tegen komt in een draagconsult. Deze draagzakken worden niet standaard meegenomen naar een draagconsult van mij.

Draagzak BabyBjorn Move
BabyBjorn Move

Draagzak Move is ook als je je baby langer draagt comfortabel voor jou en je baby. Perfect als je vaak samen met je baby op pad gaat. De ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden zorgen voor een goede verlichting van de druk en dankzij de zachte, luchtige meshstof krijgen jullie het niet te warm. De draagzak is geschikt voor pasgeboren baby’s (min 3,2 kg) en te gebruiken tot je kindje ongeveer 15 maanden is (max. 12 kg). De draagzak is snel en eenvoudig om en af te doen. Dankzij de verstelbare hoofdsteun, beenpositie en lengte krijgt je baby de juiste ondersteuning en zit hij comfortabel. Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak Move getest en als heupvriendelijk geclassificeerd. Dit houdt in dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van je kind, wat een normale ontwikkeling van het heupgewricht bevordert.

Te koop voor € 25,00

Draagzak Baby Bjorn We
Baby Bjorn We

De BabyBjorn Original is anatomisch ontworpen en te gebruiken vanaf de geboorte tot 1 jaar. De draagzak is klein en eenvoudig in gebruik en zonder hulp om en af te doen. Als je kindje in de draagzak in slaap valt maak je gemakkelijk de zijgespen los aan de voorkant en hoef je je kindje niet wakker te maken. Handig als je je kindje in bedje wilt leggen. De BabyBjorn Original is samengesteld in samenwerking met ouders en medische experts. De draagzak maakt het mogelijk voor jou om je kindje hoog en dicht op je lichaam te dragen. Dit schept een groot comfort en contact tussen jou en je kindje. De BabyBjorn Original geeft een goede steun voor de rug en nek van je kindje. Daarnaast heeft deze draagzak gemakkelijke gespen waarmee je de draagzak verstelt om je kindje comfortabel en veilig te dragen. De draagzak kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Draagzak Beco Butterfly

Beco Butterfly

 • Voor baby’s maat 50-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

Stoere drager voor sportieve ouders. Met afneembare slaapkapje en verkleinstuk voor als je kindje nog extra ondersteuning nodig heeft.

Door de speciale binnenzak is de Beco Butterfly II gemakkelijk aan en af te doen, zelfs wanneer je je kindje op je rug draagt.

Bruine variant is te koop

Draagzak Beco Butterfly

Beco Butterfly

 • Voor baby’s maat 50-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

Stoere drager voor sportieve ouders. Met afneembare slaapkapje en verkleinstuk voor als je kindje nog extra ondersteuning nodig heeft.

Door de speciale binnenzak is de Beco Butterfly II gemakkelijk aan en af te doen, zelfs wanneer je je kindje op je rug draagt.

Bruine variant is te koop voor € 20,00

Draagzak Bykay 4 way click

Bykay, 4 way click carrier

 • Voor baby’s maat 56-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De 4 Way Click Carrier is een ergonomisch, comfortabele drager met klikgespen waarin je je kindje op je buik, op je heup en op en op je rug kunt dragen vanaf newborn tot 18 kilo. Hij is perfect voor iedereen die wil klikken en gaan. De 4 Way Click Carrier heeft een gewatteerde buikband, slaapkapje en los bijgeleverde voetsteuntjes die zorgen voor een ergonomische M-positie bij de grotere kinderen. Ook heeft hij een verstelbaar lijfje zodat hij een perfecte pasvorm heeft voor pasgeborenen maar ook voor grotere kinderen. 

Te koop voor € 30,00

Draagzak Hoptye Standaard
Hoppediz Hoptye Standaard

De Hop-Tye kan vanaf de geboorte worden gebruikt omdat het zitgedeelte van de draagzak in de breedte van 20 tot 40 cm verstelbaar is. Daarnaast is ook het bovengedeelte van het rugpand verstelbaar zodat de nek van de baby optimaal wordt ondersteund. Voor extra hoofdsteun heeft de Meh Dai draagzak een oprolbaar slaapkapje. 
De Hop-Tye is licht van gewicht en compact. Extra brede en lange schouderbanden van draagdoekstof verdelen het gewicht van het kind evenredig en comfortabel over het lichaam van de drager.
De Hop-Tye is een buik- en rugdrager en wordt geleverd met een gedetailleerde instructieboekje.
De Meh Dai is gemaakt van 100% geweven katoen

Te koop voor € 15,00

Draagzak Kinderkraft Nino
Kinderkraft, Nino
 • Voor baby’s en grotere kindjes: maat 68/74-92
 • Buikdragen en rugdragen

De Kinderkraft Nino is een draagzak met een vast canvas rugpand. Heeft je kindje maat 68/74 of groter, dan past deze draagzak. De babyversie is geschikt voor kinderen tot maat 92; daarna kun je door naar een toddlerversie van een ander merk. De heupband en de schouderbanden van deze draagzak zijn voorzien van clips. De schouderbanden kun je op twee plaatsen verstellen. De drager is voorzien van een slaapkapje. Deze drager is te vergelijken met een Tula Standaard, alleen deze kan je kruizen over je rug.

Te koop voor € 25,00

Draagzak Lupilu
Lupilu
 • Voor baby’s: maat 50-74.
 • Alleen buikdragen

De Lupilu is de makkelijkste draagzak om te gebruiken bij pasgeboren baby’s. Hij heeft een vast rugpand. Zowel de heupband als de schouderbanden van deze drager sluit je met stevig klittenband. Er wordt een bandje bijgeleverd waarmee je het rugpand iets smaller kunt maken. De bovenkant van de Lupilu kun je oprollen en met drukknoopjes vastmaken als extra nekondersteuning. De schouderbanden draag je gekruist op de rug. De draagzak wordt gemaakt in kledingmaat S, L en XL. Deze draagzak lijkt heel erg op de Marsupi.

Te koop voor €15,00

Draagzak Minimonkey
Minimonkey
 • 0-3 jaar (max 15 kg)
 • One size fits all
 • Ergonomische babydrager voor drager en kind

De Dynamic Baby Carrier draagt extreem comfortabel en licht. Deze babydrager draagt écht anders dan andere draagzakken dankzij de bijzondere ‘onderrugsteun’ heeft. Deze rugsteun zorgt voor extra steun in je onderrug en trekt tegelijkertijd je kindje naar je toe. Hierdoor draag je het gewicht van je kind precies op het punt waar je het sterkst bent: op je buik en taille. Net als tijdens de zwangerschap. Moeders snappen dat direct, vaders na één keer proberen. De ‘Dynamic  all weather‘ heeft een zacht katoenen binnen voering en een waterafstotende buitenkant waardoor je hem bij ‘all weather’ kunt gebruiken.

Te koop in een zwarte variant

Draagzak Snoozebaby
Snoozebaby
 • voor baby’s maat 50/56-86
 • alleen buikdragen

De Snoozebaby kiss & carry is een draagzak voor je baby die al vanaf de geboorte te gebruiken is tot en met ca. negen maanden later. De Snoozebaby kiss & carry is gemaakt van een stevige, maar ook soepele stof waardoor je baby goed beschermd is en tegelijkertijd ook comfortabel aanvoelt voor je baby. Bij de draagzak wordt de M-positie gewaarborgd. Ook is de Snoozebaby kiss & carry makkelijk aan te trekken. De Snoozebaby kiss & carry groeit mee met je kindje doormiddel van verstelbare straps, dus extra producten zijn niet nodig. Daarnaast is ook de tailleband verstelbaar voor je eigen gemak. De nek/hoofdsteun is apart wasbaar.

You cannot copy content of this page