Reviews

Review wat zeggen ouders over Charlotte van Dragen geeft Plezier

Roxanne:
Ik kende Charlotte al voor ik zwanger werd. En voordat ik Charlotte kende wist ik al, als ik moeder mag worden, wil ik dragen voor de vele voordelen die het dragen heeft. De keuze om voor Charlotte haar expertise te kiezen toen ik eenmaal zwanger was, was dan ook gemakkelijk gemaakt.
Ik had voor de bevalling een consult voor mezelf en mijn moeder die ook graag wilde dragen tijdens het oppassen. Charlotte heeft goed naar onze uiteenlopende wensen en beperkingen geluisterd. Waar mijn moeders voorkeur uitging naar een draagzak, omdat knopen lastig is met haar handen, ging mijn voorkeur uit naar een draagdoek, al zou knopen op de rug lastig worden als mijn dochter ouder is, vanwege de ruimte in mijn schouders. Gelukkig denkt Charlotte in mogelijkheden en heeft ze voor ons beide de tijd genomen om te zoeken naar wat past en werkt en te oefenen, zodat we ook vertrouwd genoeg zijn om daadwerkelijk te dragen als mijn dochter geboren is. Hierdoor merk je dat Charlotte veel kennis en ervaring heeft. Na de geboorte van mijn dochter is Charlotte nogmaals langs geweest om te oefenen. Ook nu heeft ze ruim de tijd genomen voor mij en mijn moeder.
Nadat mijn dochter ouder werd en ze het dragen op de buik minder prettig begon te vinden, heeft Charlotte weer meegekeken. We zijn tot de conclusie gekomen dat ik de draagzak die mijn moeder gebruikt heeft ook goed kon gebruiken voor het dragen op mijn rug. Zo kon dochterlief meer van de wereld om zich heen meekrijgen wat ze zelf een stuk prettiger vond. Met een paar aanwijzingen, omdat dragen op de rug weer anders werkt, konden we onze weg weer vervolgen.
Ik ben nog steeds dankbaar voor alle hulp, informatie, de tijd en het vertrouwen dat Charlotte ons gegeven heeft, wat voor vele mooie draagmomenten heeft gezorgd. Ik raad dragen met plezier zeker aan, want dat is precies wat het is.

Kim:
Charlotte heeft ons drie keer geholpen met draagdoeken en draagzakken en we waren elke keer ontzettend blij met de hulp die zij bood. Charlotte wist elke keer ons goed te adviseren over het draagsysteem dat op dat moment het beste bij ons paste en kon vervolgens ook goed uitleggen hoe we deze veilig en comfortabel kunnen gebruiken. Daardoor gingen we zelfverzekerd en met veel plezier de draagdoek en -zak gebruiken. Charlotte heeft ontzettend veel productkennis en een uitgebreid assortiment om te passen, te ervaren en te lenen. Bij het knoopadvies voelt ze snel aan wat voor jou aandachtspunten zijn, waar ze volgens je vervolgens heel goed mee helpt. We weten zeker dat we zonder een draagconsult van Charlotte nooit zo vaak gebruik hadden gemaakt van onze draagdoeken en -zak. Kortom, we kunnen Charlotte aan iedereen aanraden.

Marloes:
Wij hebben een heel fijn advies gekregen over het aanschaffen van een geschikte draagzak. Charlotte weet veel, heeft veel opties en kan op een rustige manier uitleggen welke draagzak/doek geschikt voor je is. Ik raad haar ten zeerste aan!

Joyce:
Charlotte heb ik leren kennen als een ‘vakidioot’ met een grote liefde voor haar werk en voor de mensen/kinderen waarmee ze werkt. Met haar schat aan opgebouwde kennis en ervaring is ze een goede hulp voor mij geweest. Ik kan Charlotte van harte aanbevelen aan alle (toekomstige) ouders die (gaan) dragen en met een ‘draagvraag’ zitten. Ook tijdens het consult (in mijn geval met schreeuwende baby) past ze moeiteloos haar werkwijze aan, totdat het lukt. Ze weet ontzettend veel en stort dat niet over je uit, maar vertelt op een prettige manier wat jíj nodig hebt om veilig en fijn te dragen. Kortom: een waardevolle topper!

Evelien:
Hoi Charlotte, Even een berichtje om je te laten weten dat de draagzak die we deze week van je huren heel goed bevalt! Eindelijk pijnvrij mijn zoontje op de rug kunnen dragen. Dat is zo fijn, dat ik de draagzak elke dag gebruikt heb. Ook mijn vriend heeft het dragen weer herontdekt. Zie de foto met onze blije / tevreden gezichten 😉 Bedankt voor je hulp! Groetjes

Max:
Lieve Charlotte, Wat een superfijn consult! Heel erg waardevol echt voor iedereen aan te raden en dat ga ik ook zeker doen. Dank voor al je energie, tips, hulp en nog extra links in je mail. Fijne avond! Groet

A & I:
Goedemiddag, ik stoor je even in je weekend, maar wij hebben zojuist de eerste draagtocht gehad! Na een ochtendje strand in Spanje lekker bij mama in de draagzak weer de berg op. Zij vond het heerlijk en ik vond het heerlijk! Dus nogmaals bedankt en we gaan de draagzak goed gebruiken 🤩 Groetjes I, A & N

Heleen: Geen foto’s want die staan nog op de camera, maar yay voor doekensteun! Doordat ik niet compleet uitgeput was van alleen lopen heb ik zelfs dochterlief even op mijn rug kunnen dragen! En 0 rugpijn of bekkenpijn. (Heleen heeft de knoopwijze voor de zwangere buik bij mij geleerd)

Sanne Detrie: 
Fantastisch! Ik heb net een draagconsult gehad van Charlotte om veilig en handig te kunnen rugdragen en ik ben ontzettend enthousiast. Charlotte legt alles rustig uit en ziet goed wat je nodig hebt. Daarnaast is ze ook gewoon heel aardig, wat natuurlijk ook gezellig is. Echt een aanrader!

Josephine Kuperus-Gadellaa:
Na het zelf geprobeerd te hebben, toch maar Charlotte ingeschakeld. En wat was dat fijn! Ze gaf goede adviezen, had duidelijke uitleg en ze deed voor hoe je moet knopen. Dat is toch een stuk beter dan alleen maar filmpjes bekijken op internet! Verder hebben we samen bekeken welke doek het lekkerste zit bij mij. Ik kon na het consult nog vragen stellen en ook is ze opnieuw langsgekomen toen bleek dat de doek toch niet helemaal goed zat. Top!

Eefje Meijer:
Ringslingworkshop 4 oktober 2016.
De workshop wordt gegeven op een fijne, goed bereikbare locatie. Na een kopje thee hebben we een uitgebreidde uitleg gehad over het dragen met een ringsling. De workshop wordt in kleine groepen gegeven waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Charlotte legt alles heel duidelijk en uitgebreid uit, met ruimte voor vragen. Er was veel tijd om te oefenen. Charlotte had verschillende ringslings en draagpoppen meegenomen waarmee geoefend kon worden. Tijdens het oefenen hebben we de nodige tips gekregen zodat we allemaal fijn en comfortabel kunnen dragen.
Inmiddels heb ik al een aantal keren thuis gedragen met de ringsling. Het lukte nog niet helemaal, maar gelukkig geeft Charlotte goede nazorg en kun je haar altijd mailen voor tips.

Sandra Hodde:
Wij hebben voor de verjaardag van onze dochter een poppen draagzak gekocht. Helaas was er iets mis gegaan met de post en was het pakketje niet aangekomen. Maar gelukkig kwam ‘dragen geeft plezier’ snel met een oplossing en hebben we nu alsnog een poppendrager voor de verjaardag van onze dochter kunnen ontvangen! Super service!!

Marieke Mado:
Pas bij m’n derde kindje ben ik gaan dragen met een geweven doek. Daarvoor alleen met rekbare gedragen. Op m’n buik knopen kon ik inmiddels wel maar hoe krijg je je kindje veilig op je rug? Charlotte heeft in een consult op een hele rustige en duidelijke manier alle handigheidjes laten zien hoe je op een veilige manier je kindje op de rug draagt. Ik ben hier nog elke dag blij mee!

Hadewijch Jurriaanse:
Charlotte is gewoon super. Eerst heeft ze me fantastisch geholpen met m’n peuter en nu met m’n aankomend wondertje. Ik kan het iedereen aanraden.

Saskia Wassink:
Snelle en goede service! Ga zeker vaker iets bestellen. Bedankt !!!

Christel de Rooij:
Charlotte doet haar werk met plezier en dat merk je. Ze heeft uitermate veel geduld en legt goed uit in Jip en Janneke taal dat zelfs ik het makkelijk kon begrijpen. Voorheen dacht ik altijd dat dragen voor bepaalde type mensen was maar nu ik al die mooie doeken tegen kom en ik merk hoe fijn het dragen is weet ik gewoon dat het voor iedereen is weg gelegd. Na de duidelijke uitleg van Charlotte kan ik nog meer van mijn kleine meid genieten. Bedankt!

Joyce Vink:
Met veel bewondering gekeken hoe jij je dochter in de doek droeg naar de psz het ging je zo soepel/natuurlijk af. Ik maar slepen en tillen met mijn zoon . Je hebt me geholpen met het knopen op de rug/buik en de ringeling. Je bent vriendelijk en professioneel en doet het met veel plezier en liefde. Toppertje

Nadia Hermanns:
Heel goed geholpen door Charlotte met onze zoon die heel veel huilde. Zowel met het leren knopen als in de aanschaf van een doek. Ook toen onze zoon de eerste doek ontgroeit was ook weer heel proactief geholpen met het meedenken over de aanschaf van een drager voor een peuter. Charlotte is echt een aanrader als je een gedegen, geduldig en vriendelijk advies wilt.

Manon Mol-Kramer:
Toen ik wanhopig met een huilende baby door Charlottes straat liep, kwam Charlotte meteen met een draagdoek aan. Ze legde me uit waarom dragen zo fijn was, knoopte de doek bij me om en in no time was mijn kleine meisje in slaap. De doek mocht ik lenen tot ik er zelf een had. Heel fijn!
Later kwam ze nog een keer bij mij thuis, legde de knopen uit en samen oefenden we.
Charlotte is heel enthousiast over dragen. Ze weet veel over verschillende draagdoeken met bijbehorende knopen en draagzakken. Aan alles merk je dat je ze het leuk vindt om advies te geven en dit met liefde doet.

Jessica De Jong-Van Rijn:
Ook ik ben erg tevreden over het consult met Charlotte. Ze heeft me geleerd hoe ik een draagzak voor een peuter moet gebruiken. Ze liet mij het een heel aantal keer herhalen waardoor de handelingen goed in mijn hoofd bleven zitten. De eerstvolgende keer dat ik het alleen moest doen, lukte het gelijk! Het is al genoemd, maar ik vond het ook heel fijn dat Charlotte naar aanleiding van een foto die ik haar stuurde nog wat aanwijzingen gaf. Charlotte heeft hart voor het dragen waardoor ze alles duidelijk en enthousiast verteld en uitlegt. Je wordt er zelf ook enthousiast van!

Mieke Vermeij-Pieper:
Alweer enige tijd geleden heeft Charlotte me leren rugdragen met de ruck. Ze had enorm veel geduld en heeft het ons super geleerd. Vanaf dat consult altijd met veel vertrouwen geknoopt. Later heeft ze me nog de bwcc geleerd.
Het consult is helder en duidelijk en ze is altijd nog bereikbaar achteraf als je nog vragen hebt. Oja en ze is gewoon superenthousiast!

Yanda van Dijk:
Praktische tips voor het buikdragen van mijn zoontje. Heel veel aan gehad! Natuurlijk zijn er veel filmpjes op internet te vinden, maar dan sta je er toch alleen voor en mis je het gevoel. Dankzij Charlotte met een rekbare doek begonnen, daarna nog een geweven gekocht en zelfs een draagzak. Was bij mijn oudste achteraf gezien echt een uitkomst geweest als ik haar zo had gedragen…

Ineke Visser:
1. Charlotte heeft heel snel een geschikte draagdoek voor me gevonden en me toen uitgelegd hoe ik m’n kinderen erin kan dragen, zowel op m’n rug als op m’n buik. Als ik haar een fotootje stuurde kon ze weer even bijsturen: ‘die band mag wat hoger of wat lager, dan zit het prettiger’ bijvoorbeeld. Ze is heel enthousiast over draagdoeken en weet er veel van.
2. Charlotte heeft me opnieuw geholpen: nu om ons heel jonge pleegkindje veilig en prettig te dragen met de doek die ik al had. Ik wilde graag haar advies omdat ik weet hoeveel ze van draagdoeken weet. De knoop die ik zelf had gebruikt was niet zo geschikt voor deze doek, ze kon me goed uitleggen waarom en ook leerde ze me geduldig een fijne andere knoop. Die gebruik ik nu echt wel een paar keer per dag en dat is heel fijn voor ons pleegzoontje maar ook voor mij!

Leslie Kuipers:
Goede service! Professioneel! En vol passie!

Tane Peterse:
Helemaal super. Dankzij Charlotte hebben we een hele mooie en fijne draagzak waar we in korte tijd al heel veel plezier van hebben!

Sandra Verhagen-Roefs:
Charlotte heeft enorm veel kennis en mij zowel met peuter drager geholpen als de kleine baby in de doek.

Veerle Geresteijn-Kop:
Charlotte neemt de tijd om te luisteren en kijken naar je om zo de beste draagzak te vinden voor jou. Ze weet er veel van af en kan alles duidelijk uitleggen.

Muriel van Tland: geeft 5 sterren

You cannot copy content of this page