Draagzakken Toddlers

Welke draagzak (of SSC, Soft Structure Carrier, de Engelse benaming) voor jou het meest prettig in gebruik is, moet je uitproberen. Een draagzak huren is een handige manier daarvoor.

Voor draagzakken geldt hetzelfde als voor ringslings: wat bij de een heerlijk zit bevalt helemaal niet bij de ander. Tijdens een draagzakconsult van Dragen geeft Plezier kun je draagzakken voelen, passen en ervaren. En je krijgt persoonlijke tips.

Ben je van plan een draagzak te kopen? Test er dan eerst een of meer uit. Op aanvraag kun je bij mij ook een draagzak huren zonder voorafgaand consult; stuur me dan een e-mail met je wensen. Vergeet ook niet vooraf de voorwaarden voor verhuur te lezen.

Draagzak Beco Toddler
Beco Toddler
 • Voor peuter: maat 86 – 104
 • Buikdragen en rugdragen

De Beco Toddler is een échte peuterdrager, geschikt voor kindjes vanaf kledingmaat 86/92. In de Beco wordt het gewicht van je kindje evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Beco Toddler past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ook is de Beco Toddler goed verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Op de tailleband zit een zakje bevestigd, waar je iets kleins in kunt doen. Ook zit er een los, klein, afsluitbaar tasje bij dat je aan de drager kunt klikken, handig om het slaapkapje in te bewaren, je huissleutel of iets anders zodat je niet altijd een tas mee hoeft te nemen! Of dat altijd even handig is laat ik aan de draag-ouders over. De schouderbanden van de Beco Toddler kunnen zowel recht als gekruist gedragen worden, iets wat bij veel andere draagzakken niet altijd kan!

Snel Huren ga naar de webshop en te koop voor € 55,00

Draagzak Emeibaby Toddler 2
Emeibaby
 • Voor peuters: maat 80-98/104
 • Buikdragen en rugdragen

De Emeibaby is een kruising tussen een draagdoek en een draagzak. Het rugpand is gemaakt van draagdoekstof en door middel van twee paar ringen in de breedte te verstellen en aan te spannen. De schouderbanden en de heupband maak je vast met clips. Schouderbanden, borstbandje en rugpand zijn te verstellen. Zo kun je deze draagzak aanpassen aan de grootte van je kindje. Het slaapkapje is netjes weg te werken in een vakje aan de bovenzijde van de draagzak.

Snel Huren ga naar de webshop en te koop voor € 65,00

Draagzak Easyfeel Extend
Easyfeel extend plus
 • Voor peuter en kleuter: maat 92 – 134
 • Buikdragen en rugdragen

Deze full buckle kleuterdrager van doekenstof is geschikt vanaf maat 86 t/m ongeveer maat 134.
De vormgeving van het rugpand van de Easy Feel draagzak is vergelijkbaar met die van andere standaard/toddler draagzakken, maar dan soepeler en in een grotere maatvoering. Gemaakt van comfortabel en ademend materiaal dat zich mooi naar de houding van je kind vormt.
De tailleband van de Easy Feel is relatief groot en stevig, zodat het (zwaardere) gewicht van je peuter of kleuter alsnog mooi over je lichaam verdeelt wordt. Hierdoor ontvangt je rug net dat beetje meer steun wat ie nodig heeft, zo heb je niet snel last van je rug met langere stukken dragen. De Easyfeel zit mooi omsloten, waardoor je peuter of kleuter mooi de armen binnen de drager kan doen, onder dat het te krap word. Een echte aanrader bij maat 92 en groter!

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Easyfeel Pre School
Easyfeel extent Pre school
 • Voor peuter en kleuter: maat 110 – 134
 • Buikdragen en rugdragen

Deze full buckle kleuterdrager van doekenstof is geschikt vanaf maat 110 t/m ongeveer maat 134.
De vormgeving van het rugpand van de Easy Feel draagzak is vergelijkbaar met die van andere standaard/toddler draagzakken, maar dan soepeler en in een grotere maatvoering. Gemaakt van comfortabel en ademend materiaal dat zich mooi naar de houding van je kind vormt.
De tailleband van de Easy Feel is relatief groot en stevig, zodat het (zwaardere) gewicht van je peuter of kleuter alsnog mooi over je lichaam verdeelt wordt. Hierdoor ontvangt je rug net dat beetje meer steun wat ie nodig heeft, zo heb je niet snel last van je rug met langere stukken dragen. De Easyfeel zit mooi omsloten, waardoor je peuter of kleuter mooi de armen binnen de drager kan doen, onder dat het te krap word. Een echte aanrader bij maat 110 en groter!

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Isara the ONE
Isara the ONE
 • Voor peuters: maat 86-104/110
 • Buikdragen en rugdragen

De Isara the ONE is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij wordt geleverd in verschillende leuke designs. De stof om de heupband kun je verplaatsen; zo pas je de maat van de draagzak aan wanneer je kindje groeit. De toddlerversie is geschikt voor kinderen vanaf maat 86. Doordat de draagzak is gemaakt van hetzelfde soepele materiaal als draagdoeken vormt hij zich mooi om je kindje heen. De Isara toddler heeft een brede heupband die extra comfortabel aanvoelt voor degene die draagt. De schouderbanden voelen wat dikker en stevig aan; ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Isara Pre School
Isara Pre School
 • Voor peuters: maat 80/86-128
 • Buikdragen en rugdragen

De Isara toddler is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij wordt geleverd in verschillende leuke designs. De stof om de tailleband kun je verplaatsen; zo pas je de maat van de draagzak aan wanneer je kindje groeit. De pre schoolversie is geschikt voor kinderen vanaf maat 80/86. Doordat de draagzak is gemaakt van hetzelfde soepele materiaal als draagdoeken vormt hij zich mooi om je kindje heen. De Isara Pre school heeft een brede tailleband die extra comfortabel aanvoelt voor degene die draagt. De schouderbanden voelen wat dikker en stevig aan; ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Lennylamb Preschool Tanzinite
Lennylamb Pre school
 • Voor peuters: maat 86/92-122/128
 • Buikdragen en rugdragen

LennyLamb preschool is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij is leverbaar in verschillende leuke designs. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De draagzak heeft een brede tailleband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt. De schouderbanden voelen dun en lekker soepel aan. Ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Lennylamb Hybrid Pre School
Lennylamb hybrid, Pre school
 • Voor peuters: maat 86/92-122/128
 • Buikdragen en rugdragen

LennyLamb hybrid preschool is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij is leverbaar in verschillende leuke designs. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De draagzak heeft een brede tailleband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt. De schouderbanden, die je moet knopen, voelen dun en lekker soepel aan. Ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Little Frog XL
Little Frog toddler XL
 • Voor peuters: maat 86/92-122/128
 • Buikdragen en rugdragen

Little Frog toddler XL is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij is leverbaar in verschillende leuke designs. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De draagzak heeft een brede heupband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt. De schouderbanden voelen dun en lekker soepel aan. Ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Neko Switch Toddler
Neko Switch Toddler
 • Voor peuter en kleuter: maat 86-122/128
 • Buikdragen en rugdragen

De Neko Switch Toddler is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij is leverbaar in verschillende leuke designs. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De verstelbaarheid van de draagzak is ruim, rugpand kan aan verschillende kanten verstelt worden. Zowel in de hoogte als in de breedte. De draagzak heeft een stevige heupband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt. De schouderbanden voelen dun en lekker soepel aan.

Snel Huren ga naar de we webshop

Draagzak Neko Half Buckle Toddler
Neko Half Buckle, Toddler
 • Voor peuter en kleuter: maat 86-122/128
 • Buikdragen en rugdragen

De Neko Halfbuckle, toddler is een half buckle draagzak, een gesp op de heupband en schouderbanden die je moet knopen. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De verstelbaarheid van de draagzak is ruim, rugpand kan aan verschillende kanten verstelt worden. De schouderbanden zijn een beetje voorgevormd en gevuld, maar hebben ook de optie om de stof uit te spreiden over je schouders. De draagzak heeft een stevige heupband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak-Rose-and-Rebellion-Happy-Campers
Rose and Rebellion, Happy Campers
 • Voor peuter en kleuter: maat 92/98- 110/116
 • Buikdragen en rugdragen

De pre-school / kleuterdrager van Rose & Rebellion is 51 x 51 cm, en daarom heel geschikt om 2,5 tot 5-jarigen comfortabel in te dragen. Deze drager komt bij vrijwel alle kleuters van knieholte tot knieholte! Met seat darts voor een prettige zithouding, en vulling bij de beenopeningen om de benen van je kleuter prettig te ondersteunen. De schouderbanden kan je tijdens het (eventuele) buik/heupdragen kruizen, voor extra draagcomfort. Voor de stoere draagpapa’s kan je de draagzak ook omdraaien en aan de gehele zwarte kant dragen.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Rose and Rebellion Big Kid Rainbow
Rose & Rebellion Big Kid, Rainbow
 • Voor kleuter: maat 104-134
 • rugdragen

De Big Kid kleuterdager van Rose & Rebellion is 56 x 56 cm en daarom heel geschikt om 3,5 tot 6 jarigen comfortabel in te dragen. Deze drager komt bij vrijwel alles kleuters van knieholte tot knieholte! Met seat darts voor een prettige zithouding, en vulling bij de beenopening om de benen van je kleuter prettig te ondersteunen. De schouderbanden kan je tijdens het (eventuele) heupdragen kruizen, voor extra draagcomfort. Voor stoere draagpapa’s kan je de draagzak ook omdraaien en aan de gehele zwarte kant dragen.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Tula Toddler 2
Tula Toddler
 • Voor peuters: maat 92-104
 • Buikdragen en rugdragen

De Tula Toddler is een draagzak met een vast canvas rugpand. De toddlerversie is geschikt voor kinderen vanaf maat 86/92, zodat je nog heerlijk kan doordragen met je kindje. De heupband en de schouderbanden van deze draagzak zijn voorzien van clips. De schouderbanden kun je op twee plaatsen verstellen. De draagzak is voorzien van een slaapkapje. Tula levert ook verbreders. Die schuif je over de heupband en maak je aan de schouderband vast zodat je de drager nóg langer kunt gebruiken.

Snel Huren ga naar de webshop

Draagzak Twist 3
Twist, Yaro Geo Contra Navy
 • Buikdragen
 • Rugdragen
 • Heupdragen
 • Voor baby en grotere kindjes: maat 56-116

De Twist is een bijzondere draagzak, deze is gemaakt van draagdoekenstof. Hierdoor is ie fijn stevig en toch zacht van stof. De heupband kan je twisten (de naam zegt het al) en zo kan je de hoogte van het rugpand bepalen, passend bij de broekmaat van jouw kindje. De gespen kunnen bij een klein kindje vanuit de heupband komen en als je kindje groter groeit komen ze vanuit het rugpand. Dit doet iets op de drukverdeling van de draagzak op je rug en schouders. Hierdoor is de verdeling fijner als het gewicht van je kindje toeneemt.

Deze draagzak is ook handig om mee te nemen op vakantie als je meerdere kinderen van verschillende leeftijd en lengte wil dragen.

Snel Huren ga naar de webshop en te koop voor € 85,00

You cannot copy content of this page