Waarom een Blog Bundel van Dragen geeft Plezier?

Deze bundel is een verzameling van de blogs op mijn website, daar staan ze allemaal door elkaar en niet in een mooie logische volgorde. Hierin wel. Je kan de bundel met verhalen en kennis stuk voor stuk lezen maar ook door elkaar. In elk verhaal zit mijn kennis, expertise en ervaring, deze deel ik graag met je zodat jij weet waarom het dragen van je kindje zo belangrijk is en waar je dit het beste mee kan doen voor jou, voor je kindje en voor jullie.

duo

Heel veel lees en draagplezier. Heb je na het lezen nog vragen, neem dan contact met me op. Vragen mag altijd!
In deze bundel neem ik je mee in de wondere wereld van dragen met informatie, mijn expertise, kennis en kunde. We beginnen de reis bij

  • waarom we baby’s en (jonge) kinderen dragen

door naar de manieren van dragen

  • rekbare/geweven draagdoek
  • half/full buckle draagzak

via dragen in een andere/uitdagende situatie

  • dragen met (chronische) pijn
  • dragen met hulpmiddelen (klompvoetjes in gips, spreidbroek)
  • dragen na een keizersnede, een stuitligging/bevalling
  • dragen als je zelf blind/slechtziend bent

naar waarom ik draagconsulente ben geworden en eindigen we bij hoe ik jou kan ondersteunen in jouw draagreis.

Je wordt stap voor stap meegenomen met waarom ik er van overtuigd ben het dragen van je kinderen een geweldige keuze is en dragen een manier van (be)leven is voor jullie.

Tijdens het bestellen van deze bundel word je doorgestuurd naar de website van Design geeft Plezier. Niet schrikken dit klopt! Dit is onderdeel van Dragen geeft Plezier en is aan mijn betalingsaccount gekoppeld. Het hoort dus gewoon bij mij en Dragen geeft Plezier.

You cannot copy content of this page