vakantie

Jij en ik gaan op vakantie en nemen mee?!

Nee! We gaan niet samen, maar we gaan wel (als het goed is) allemaal op vakantie.

Het volgende ligt klaar: 3 draagdoeken in 3 verschillende maten, een ringsling en een draagzak.

Nou mijn man ziet me aankomen, haha, echt niet. Ik mag altijd maar 2 dingen meenemen, van manlief. Want je gebruikt het toch niet. Nou elke draagmama kan je minstens 100 redenen geven waarom je dit wel allemaal mee zou moeten nemen. Maar helaas zo werkt het niet. Soms heb je niet zoveel plek om het allemaal mee te kunnen nemen en zal je toch echt moeten kiezen of huren, want niet iedereen heeft alles in bezit.

Maar hoe maak je de keuze voor wat je meeneemt?
Het ligt er natuurlijk aan hoe warm/tropisch het is op je vakantie bestemming of je een dikke of een dunne draagdoek kiest. Een katoen/linnen draagdoek kan dan wel lekker luchtig zijn. Wol reguleert de warmte en de kou, dus dat kan ook een goed optie zijn. Wol is wel lastiger te wassen tussendoor, mocht er iets gebeuren. Je weet natuurlijk nooit welke onverwachte dingen er plaatsvinden met ander eten, hoe je kindje daarop reageert en het zoute water.
 
Goed dan heb je nu de keuze voor draagsysteem nog steeds niet gemaakt…

  • Een ringsling kan makkelijk in je tas neemt weinig ruimte in;
  • Een drager is snel en luchtig overal;
  • Een (lange)draagdoek kan je de knopen gemakkelijk afwisselen met buik-, rug- én heupdragen.

Zo zie je maar er is overal wel een goede reden voor om ze wel mee te nemen.

Gezien de leeftijd van dochterlief en de beperking van manlief, neem ik een peuterdraagdoek en een ringsling mee, alleen nog kiezen welke ringsling van de 6! Heb jij je keuze al gemaakt?  

Heb je geen draagsysteem maar wil je er wel eentje meenemen? Je kan ook een draagzak, ringsling of draagdoek huren voor tijdens de vakantie.

You cannot copy content of this page