Andere draagzak consult

Er was al een draagzak aanwezig

Mama L had een draagzak die bij dochterlief oke zat. Maar het dragen was het net niet, dus helaas niet veel gedaan. Bij zoonlief wilde ze dit graag anders en daarbij zoonlief vind het ook heel erg lekker om bij mama te zijn. Ook miste Mama L. haar handen vrij hebben voor de oudste. Zodoende heeft ze een afspraak gemaakt. Dochterlief was de ochtend even bij oma, zo hadden wij alleen een baby in de buurt.

Ik werk ook graag met de spullen die al in huis zijn, dat is praktisch, want het is er al en het is duurzaam, want we hoeven geen nieuwe aan te schaffen. Maar wat nou als hetgeen aanwezig echt niet lekker blijft zitten…

Mama L en ik hebben de aanwezige draagzak doorgenomen, je kon deze namelijk ook kruizen over de rug, maar hoe doe je dat alleen? Dat stap voor stap uitgelegd en dat zat al een stuk beter. Toch bleef die nieuwsgierigheid naar een andere draagzak. Dus de andere draagzakken koffers erbij gepakt.

Passen, meten en ervaren

Doordat ik al veel informatie van haar had gekregen tijdens het passen en meten met de eigen draagzak wist ik welke soorten ik kon laten liggen en waar voor haar de druk en ontspanning nodig was. Ik pakte dan ook een half buckle en deed die om met de draagpop. Nog voor ik kon vragen “hoe zit deze?” hoorde en zag ik het al. Ze was verliefd, dit was wat dragen voor haar moest voelen, dit is hem. Ze had een glimlach van oor tot oor en een paar stralende ogen. Heel leuk om te zien!

Nog even doorpassen

We hebben voor de vorm en het zeker weten dat dit hem was, nog wat andere half buckles gepast. Maar ze bleef steeds terug pakken naar die ene. Die ene nog eens gepast en uitgelegd hoe de draagzak werkt. Het was hem nog steeds. Ook het passen met zoonlief was heerlijk. Ik heb de rest weer ingepakt en mee naar huis genomen. Eenmaal thuis alle informatie doorgestuurd naar mama L en zij is naar de juiste kleurstelling gaan zoeken. En nog geen paar uur later had ze precies dezelfde besteld als die van mij. Die is ook wel erg mooi!

Toen de draagzak binnen was kreeg ik een berichtje met een foto. En daar zag ik een trost blije dragende mama.

Dit kreeg ik via Whatsapp binnen:

Voelt echt helemaal top dit ding. Zo blij met je hulp. Dit is dragen zoals ik het voorstelde.

Mama L
Mama L en zoonlief met de Little Frog Cross Hybrid carrier 1
Mama L en zoonlief met de Little Frog Cross Hybrid carrier
Mama L en zoonlief met de Little Frog Cross Hybrid carrier 2
Mama L en zoonlief met de Little Frog Cross Hybrid carrier

Vond je deze blog waardevol? Wil je ‘m dan delen in jouw netwerk op sociale media?

You cannot copy content of this page