Draagpoppen

Groen

Waarom is (bijna) alles groen? Om te beginnen is het een mooie natuurlijke kleur. Je ziet deze kleur overal. Maar nog meer, het kan voor een jongen én een meisje.

Toen ik zwanger was van onze eerste wilden we niet weten of het een jongen of een meisje zou worden. Die verrassing wilde we pas doorbreken met de bevalling. Als een cadeautje zeg maar. Noem me ouderwets, maar dit voelde heel erg goed en passend.

In de winkels is alles ingericht op dat je wél weet wat je krijgt. Dat maakte het leuk shoppen voor de kleine smurf nog een hele uitdaging. Je wil toch leuke pakjes en rompertjes kopen. Maar alles was wit of verschillende kleuren grijs….En toen was daar de kleur groen! In Frankrijk was een heel mooi boxpakje. Ik wist niet wat ik zag, zo blij als blik. Perfect!!!!

Dus toen een paar jaar later mijn draagpoppen aangekleed mochten worden, was de keuze snel gemaakt. En de rest is geschiedenis, de bedrijfskleur van Dragen geeft Plezier was geboren.

Alle draagpoppen hebben groene kleertjes aan. Zo maakt het voor jou tijdens het consult niet uit.

Net als met de draagdoeken en de draagzakken, heerlijk neutraal en stiekem ook een beetje papa-proof 😉

Draagpoppen
Dit zijn de draagpoppen die we gebruiken om tijdens een consult te oefenen. Dit zodat je kindje alle rust heeft terwijl wij samen het knopen of draagzak onder de knie krijgen. De draagpoppen bootsen een bijna levensechte baby, dreumes of peuter na. Zowel in lengte als in gewicht.

You cannot copy content of this page