Advies op maat

Consulente meerwaarde

Waarom heeft een consulente meerwaarde, de buurvrouw of een dragende vriendin kan het me toch ook uitleggen hoe het moet? Of je kijkt via YouTube een filmpje en je kan het?! Of toch niet?

Wat maakt een consult zo waardevol:

Als consulente doe je een opleiding daarin worden je knopen aangeleerd. Maar óók hoe je deze kan aanleren aan andere ouders. Alle stappen worden stap voor stap doorgenomen en uitgediept. We oefenen met een draagpop, dit geeft vertrouwen, want je wilt de baby echt niet laten vallen. Deze draagpop is bijna even zwaar als je eigen kindje en kan dezelfde bewegingen maken. Hierdoor lijkt het net echt. En kan je op je gemak vertrouwen krijgen in de doek of drager en het knopen, alles op jou tijd. De consulente staat je bij en mochten er kleine aanpassingen nodig zijn voor jou dan zal ze die benoemen. Het is en blijft maat werk. Ook de achtergronden van het dragen voor ouder en kind komen aanbod. Deze worden uitgebreid behandeld er word over gediscussieerd. Alle bedenkbare onderdelen komen aanbod.

Náást de opleidingen die we al gevolgd hebben, moeten we bij blijven. We plegen intervisies met collega’s en we werken samen door te overleggen over bepaalde situaties. We houden elkaar scherp. Hierdoor is een consulente in alle situaties in staat je advies op maat te geven.

Dit alles doen we naast onze gewone baan én gezin, met heel veel liefde en plezier. We worden hier niet geldrijk van, alleen energierijk. We stoppen er veel tijd en eigen geld in. Dit is waarom we een bepaalde bijdrage vragen voor wat je van ons krijgt. Je bent dan verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Wil je een afspraak met mij maken?

You cannot copy content of this page