Verzwaarde draagpoppen

Draagpoppen, zijn poppen die we gebruiken tijdens een draagconsult om mee te oefenen. Zodat je kindje alle rust heeft terwijl wij samen het knopen van een draagdoek of het aanspannen van de draagzak of ringsling onder de knie krijgen.

De draagpoppen bootsen (bijna) een levensechte baby, dreumes of peuter na. Zowel in lengte (cm) als in gewicht (kilo). Zij hebben draaischijven in het lijf, bij de armen en de benen. Hierdoor maken ze de bewegingen die een baby ook maakt.

Deze draagpop is door mij opgevuld en verzwaard. De vulling zit verdeeld over het hoofd, lijf, armen en benen. Het gewicht is goed en logisch verdeeld over het lichaam en bestaat uit verschillende soorten vulling. Zo kan jij, als draagconsulente, tijdens een draagconsult met ouders goed oefenen met deze draagpop en de juiste M-Houding creëren.

  • De prijs is exclusief aangetekend/verzekerde verzendkosten vanaf € 6,75. Voor actuele verzendkosten de website van PostNL.
  • Je ontvangt na je bestelling een orderbevestiging. Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een separaat factuur met daarin een betaalverzoek.
  • Meenemen naar een scholingsdag van de VDC is op verzoek mogelijk, betaling dient in alle situaties vooraf ontvangen te zijn.

Er is er van elke draagpop maar eentje beschikbaar. En ik maak voorlopig geen nieuwe. Wees er snel bij.

Draagpop Paula
Draagpop Paula 37 cm 965 gram

De draagpop heeft als naam Paula heeft geen romper en een luier aan, is 37 cm lang met een gewicht van  965 gram.