Voor draagconsulenten

Beste draagcollega’s op de pagina vind je informatie die voor jou van belang is. Klik op de links om nog meer informatie te krijgen.
Heb je vragen? Neem contact met me op!

Draagzakken op een stapel

Verdiepingsclass draagzakken

Een ergonomische draagzak is in de basis een rugpand met schouderbanden en (meestal) een heupband -of was het nou tailleband?-  die je nog even moet vastmaken en dan is het klaar! Maar er zijn zo enorm veel soorten met allemaal eigen gespen, touwtjes, ringen, klittenband, banden en andere features, dat zelfs draagconsulenten soms even niet meer weten waar te beginnen. Daarom nemen we in deze Verdiepingsclass alle draagzakken door. Klik snel door via de knop en bestel jou Verdiepingsclass Draagzakken

Verdiepingsclass Tweeling Dubbel dragen

Ben jij draagconsulente en ook kraamverzorgende dan is de verdiepingsclass Tweeling Dubbel dragen echt iets voor jou.
Als kraamverzorgende en/of draagconsulente kom je bij veel verschillende gezinnen thuis. Dragen is dan een hele mooie toevoeging, maar wat nu als het er twee tegelijk zijn? Een enkel kindje dragen is soms al een hele uitdaging laat staan twee tegelijk….
2x een new born is anders dan wanneer een tweeling al net iets groter is.
Daarom zal dan de draagvraag ook anders zijn. Naarmate de tweeling groeit zal de draagvraag aanpassen en jouw werkwijze ook. Klik snel door via de knop en bestel jou Verdiepingsclass Tweeling Dubbel Dragen.

Draagzak Twingo Tweeling voor en achter met pop

draagpoppen reparatie

Draagpoppen reparatie

Onze draagpoppen hebben wel eens wat onderhoud nodig. Door gebruik kan de vulling wat samenklonteren, waardoor de draagpoppen hypermobiel worden. Heb jij een draagpop die reparatie nodig heeft, dan ben je hier aan het juiste adres. Klik snel door via de knop en bestel jou plekje om je draagpoppen te laten maken.