Informatie ochtend Dragen

Samen met een groep (zwangere) vriendinnen informatie krijgen over dragen. In een ochtend van 2u kom ik jullie uitleggen wat de voordelen van dragen zijn, waarom het verstandig is om ergonomisch te doen en een beetje geschiedenis en logica komen ook voorbij. De verschillende draagsystemen worden benoemd en laat ik zien hoe ze gebruikt kunnen worden. Deze ochtend leer ik geen knopen of andere draagmanieren aan, korte vragen over de draagsystemen kunnen natuurlijk wel.

Na de informatie ochtend ontvangt degene die contact opnam één verzamelfactuur en digitale cadeaubonnen (op naam) die tijdens een persoonlijk-1-op-1 draagconsult in te wisselen zijn.

Draagpoppen

Het leren knopen, tijdens een draagconsult, met een draagdoek, of draagzak oefenen we met een speciale (verzwaarde, lijkend qua gewicht op dat van je eigen kindje) draagpop. Het oefenen doen we heel erg uitgebreid en stap voor stap. Alle stappen worden met rust doorgenomen en we nemen ook rustmomenten. Zodat je kindje én jij hier baad bij hebben tijdens het knopen/dragen.

  • Locatie: bij jou thuis, let op dat er genoeg ruimte is om met meerdere dames tegelijk te kunnen zitten
  • Duur: 2 uur
  • Kosten: € 7,50 per persoon, excl. reis- & parkeerkosten
  • Reiskosten (buiten Houten)
  • This consultation is also possible in English

Workshop Hoornebeeck College uitleg met draagpoppen en mini paspoppen Dragen geeft Plezier (1)
Uitleg geven aan de workshop deelnemers
Dragen geeft Plezier mini paspoppen
Dragen geeft Plezier mini paspoppen
Hoe doe je een luier om zonder aan de benen op te trekken
hoe doe je een luier om zonder aan de benen te trekken