Draagmiddelen te koop

Er zijn verschillende draagpoppen, draagzakken, ringslings en draagdoeken te koop op deze pagina.

Niets mis met de draagmiddelen, maar soms is mijn assortiment toe aan aanpassing, vervanging of is het overbodig geworden, omdat de draagmerken het niet meer verkopen. Het aanbod op de pagina wisselt, neem dus vaak een kijkje voor jou ISO of DISO.

Lichte pop voor op een paspop wit lijf

Draagpop Claudia

De draagpop heeft als naam Claudia is ca. 31 cm lang.

Claudia is niet verzwaard, kan daarom prima op een paspop geknoopt worden. Heel erg geschikt voor demo poppendragers.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 7,50

Lichte pop voor op een minipaspop roze lijf

Draagpop Marianne

De draagpop heeft als naam Marianne is ca. 31 cm lang.

Marianne is niet verzwaard, kan daarom prima op een paspop geknoopt worden. Heel erg geschikt voor demo poppendragers.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 7,50

Draagzakken

Draagzak Onbuhimo Owls

Draagzak Onbuhimo Owl

 • Baby/dreumesmaat (68-92)
 • Rugdragen

Een Onbuhimo is een draagzak waarbij je alleen twee schouderbanden hebt net als een rugzak, dus geen extra heupband. Erg handig bij zwangerschap want je hebt geen tailleband over je dikke buik. Je draagt je kindje hoog op je rug. Deze drager is makkelijk, snel en klein op te vouwen.

Het dragen met een onbuhimo vraagt in het begin vaak wel om gewenning. Doordat alle gewicht op je schouders rust, ervaren de meeste mensen het dragen met een onbuhimo in het begin als zwaarder dan met een draagzak met tailleband. Na een tijdje zullen je spieren getraind zijn en zal de onbuhimo een fijne kleine draagzak zijn om overal mee naar toe te nemen!

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 25,00

Draagzak Limas Baby Flex

Limas Baby, Flex

 • Voor baby’s en peuters maat 62-104
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De Limas baby carrier is van draagdoekenstof gemaakt, dat maakt m heerlijk soepel. Deze Flex kan van broekmaat 56/62 tot broekmaat 104. Door de verstelbaarheid van de heupband kan je deze draagzak precies mee laten groeien met je kindje. Doordat de schouderbanden ook de mogelijkheid hebben om uit de heupband te komen heb je optimaal gemak van de draagzak. Als je kindje wat groter en zwaarder word kan je de schouderbanden ook vastmaken aan het rugpand.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 65,00

Draagzak Fidella Fusion
Fidella, Fusion
 • voor baby’s maat 50-80/86
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De Fusion van Fidella is een heel fijne draagzak. Lichtgewicht, helemaal van draagdoekenstof en mooi in te stellen voor kleine en grotere kindjes.

Het is een volledige draagzak dus overal klikbaar. Zo kun je kiezen uit meerdere opties en helemaal afstellen naar jouw lichaam. Door de vele verstelmogelijkheden past ie (bijna) altijd.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 45,00

Draagzak Hoppediz Hop-tey-Conversion
Hoppediz, Hop-Tye conversion
 • Voor baby’s: maat 50-80
 • Alleen buikdragen

De Hop-Tye is een meitai van het merk Hoppediz: een draagzak zonder klikgespen, maar met brede banden die je om je heen knoopt. Deze draagzak kun je afstellen op de grootte van je kindje. Hij is gemaakt van 100% katoen. De breedte van het zitvlak verklein je met een koordje. In de hoogte van het rugpand zit elastiek, waardoor het zich aanpast aan de hoogte van de rug van je kindje. De heup- en schouderbanden zijn ongevuld.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 35,00

Draagzak Kokadi Wrapstar
Kokadi Wrapstar
 • Voor baby’s: maat 50-80/86
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De Kokadi Wrapstar is een verstelbare half buckle draagzak. Deze draagzak is gemaakt van soepele geweven draagdoekenstof. De stof is van 100% bio katoen en weegt 170g/m2. De Kokadi WrapStar Baby is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt. De schouderbanden zijn van draagdoekenstof en niet gevuld. De tailleband is van canvas en door de draagdoekenstof eromheen traploos te verstellen. De schouderbanden van de Kokadi WrapStar zijn best breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Zo kan je er langer mee doordragen ook al is je kindje al uit de breedste van de draagzak gegroeid. Let op, dit mag alleen als je je kindje ook daadwerkelijk op je rug mag gaan dragen.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 25,00

Draagzak Pink Nova Carrier
Pink Nova Easy carrier, baby
 • Voor baby’s: 56/62-80/86
 • Buikdragen
 • Rugdragen

Deze ergonomische draagzak is gemaakt van doekenstof wat speciaal voor We are Wovens geweven is. Deze stof is van 100% gekamd katoen met het keurmerk Okoe-tex 100.  Doordat de draagzak gemaakt is van doekenstof ziet deze er ook net zo mooi uit als knopen met een doek, alleen dan heel eenvoudig.
De easy carrier is gemaakt om makkelijk en snel om te doen. Past iedereen en je kan de maat van je draagzak aanpassen aan de maat van je baby. Hierdoor kan de draagzak gelijk vanaf de geboorte gebruikt worden en gaat tot maat 80/86.

De Easy Carrier heeft vele voordelen. Hij heeft géén gevulde heupband, dit maakt de draagzak klein opvouwbaar, makkelijk mee te nemen en hij vormt hierdoor mooi om je eigen lijf.
De licht gevulde schouderbanden kun je op twee manieren dragen. Recht of gekruist. Zo kan je zelf kiezen hoe je het gewicht over je rug of borst verdeeld.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 65,00

Draagzak Bykay Mei Tai Deluxe Denim

ByKay, Meh Dai Deluxe

 • Voor baby’s maat 50-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De Meh Dai Deluxe is een ergonomische knoopbare draagzak van stoere denim. Deze babydrager wordt ook wel de hybride onder de dragers genoemd: de Mei Tai combineert het comfort van de draagdoek en het gemak van een draagzak. Deze kleur is een half-buckle! Dit betekent dat de buikband dichtgemaakt wordt d.m.v. een clip.
De babydrager is al voorgevormd en je hoeft het alleen nog even om te knopen. De Meh Dai Deluxe kan op de buik, heup en rug gedragen worden. Deze babydrager is op verschillende manieren aan te  passen, zodat zowel je baby (vanaf newborn) als je peuter (tot circa 23 kilo / 3 jaar) erin past. De Meh Dai Deluxe heeft brede schouderbanden, zodat het gewicht goed wordt verdeeld en een perfecte pasvorm heeft voor elke leeftijd. Als extra details heeft de Deluxe versie een gewatteerde buikband, een slaapkapje (welke eventueel oprolbaar is als extra nekondersteuning) en extra meegeleverde schouderpads, die nog meer comfort geven bij het dragen van zwaardere kinderen of tijdens het rugdragen.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 25,00

Draagzak Kinderhop
Kinderhop, multi grow carrier
 • Voor baby’s en grotere kindjes: maat 68-98/104
 • Buikdragen en Rugdragen

De multi grow is een draagzak die op meerdere plekken verstelbaar is. Hij is van soepele draagdoeken soort stof gemaakt. Hierdoor voelt hij zacht aan. Door de vele verstelmogelijkheden vormt de draagzak mooi om jou en je kindje heen. De draagzak groeit als het ware met je mee. De verschillende verstel mogelijkheden zitten in de heupband, de schouderbanden en het rugpand. Met gemak, zelf en vooraf in te stellen. De gespen van het rugpand kunnen los, waardoor je ook de schouderbanden gekruist kan dragen. Hierdoor heeft de draagzak altijd de juiste pasvorm voor je kindje. Tevens word het gewicht op de juiste manier verdeeld waardoor je lang door kan dragen.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 35,00

Draagzak-LennyLamb Standaard
Lennylamb, baby
 • Voor baby’s: maat 62/68-86
 • grotere versie voor peuters
 • Buikdragen en rugdragen

De LennyLamb is een draagzak gemaakt van draagdoekenstof. Hij is leverbaar in verschillende leuke designs. De LennyLamb is er in twee versies: de babyversie is er voor baby’s vanaf maat 62/68 tot 80/86, daarna heb je de mogelijkheid om door te dragen met de toddlerversie. Doordat deze drager gemaakt is van draagdoekenstof vormt hij zich mooi om je kindje heen. De draagzak heeft een brede heupband; dit voelt extra comfortabel aan voor degene die draagt. De schouderbanden voelen dun en lekker soepel aan. Ze zijn kruislings te dragen op je rug.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 35,00

Draagzak Beco Toddler
Beco Toddler
 • Voor peuter: maat 86 – 104
 • Buikdragen en rugdragen

De Beco Toddler is een échte peuterdrager, geschikt voor kindjes vanaf kledingmaat 86/92. In de Beco wordt het gewicht van je kindje evenredig over je bovenlichaam verdeeld. Hierdoor is draagcomfort voor vrijwel iedereen met elk postuur mogelijk. De Beco Toddler past ook kleine en slanke ouders en is zeer gemakkelijk in gebruik. Ook is de Beco Toddler goed verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken. Op de tailleband zit een zakje bevestigd, waar je iets kleins in kunt doen. Ook zit er een los, klein, afsluitbaar tasje bij dat je aan de drager kunt klikken, handig om het slaapkapje in te bewaren, je huissleutel of iets anders zodat je niet altijd een tas mee hoeft te nemen! Of dat altijd even handig is laat ik aan de draag-ouders over. De schouderbanden van de Beco Toddler kunnen zowel recht als gekruist gedragen worden, iets wat bij veel andere draagzakken niet altijd kan!

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 55,00

Draagzak Emeibaby Toddler 2
Emeibaby
 • Voor peuters: maat 80-98/104
 • Buikdragen en rugdragen

De Emeibaby is een kruising tussen een draagdoek en een draagzak. Het rugpand is gemaakt van draagdoekstof en door middel van twee paar ringen in de breedte te verstellen en aan te spannen. De schouderbanden en de heupband maak je vast met clips. Schouderbanden, borstbandje en rugpand zijn te verstellen. Zo kun je deze draagzak aanpassen aan de grootte van je kindje. Het slaapkapje is netjes weg te werken in een vakje aan de bovenzijde van de draagzak.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 65,00

Draagzak Twist 3
Twist, Yaro Geo Contra Navy
 • Buikdragen
 • Rugdragen
 • Heupdragen
 • Voor baby en grotere kindjes: maat 56-116

De Twist is een bijzondere draagzak, deze is gemaakt van draagdoekenstof. Hierdoor is ie fijn stevig en toch zacht van stof. De heupband kan je twisten (de naam zegt het al) en zo kan je de hoogte van het rugpand bepalen, passend bij de broekmaat van jouw kindje. De gespen kunnen bij een klein kindje vanuit de heupband komen en als je kindje groter groeit komen ze vanuit het rugpand. Dit doet iets op de drukverdeling van de draagzak op je rug en schouders. Hierdoor is de verdeling fijner als het gewicht van je kindje toeneemt.

Deze draagzak is ook handig om mee te nemen op vakantie als je meerdere kinderen van verschillende leeftijd en lengte wil dragen.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 85,00

Draagzak BabyBjorn Move
BabyBjorn Move

Draagzak Move is ook als je je baby langer draagt comfortabel voor jou en je baby. Perfect als je vaak samen met je baby op pad gaat. De ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden zorgen voor een goede verlichting van de druk en dankzij de zachte, luchtige meshstof krijgen jullie het niet te warm. De draagzak is geschikt voor pasgeboren baby’s (min 3,2 kg) en te gebruiken tot je kindje ongeveer 15 maanden is (max. 12 kg). De draagzak is snel en eenvoudig om en af te doen. Dankzij de verstelbare hoofdsteun, beenpositie en lengte krijgt je baby de juiste ondersteuning en zit hij comfortabel. Het International Hip Dysplasia Institute (IHDI) heeft Draagzak Move getest en als heupvriendelijk geclassificeerd. Dit houdt in dat de draagzak de juiste ondersteuning biedt voor de heupen van je kind, wat een normale ontwikkeling van het heupgewricht bevordert.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 25,00

Draagzak Beco Butterfly

Beco Butterfly

 • Voor baby’s maat 50-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

Stoere drager voor sportieve ouders. Met afneembare slaapkapje en verkleinstuk voor als je kindje nog extra ondersteuning nodig heeft. Door de speciale binnenzak is de Beco Butterfly II gemakkelijk aan en af te doen, zelfs wanneer je je kindje op je rug draagt.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 20,00

Draagzak Bykay 4 way click

Bykay, 4 way click carrier

 • Voor baby’s maat 50-86/92
 • Buikdragen
 • Rugdragen

De 4 Way Click Carrier is een ergonomisch, comfortabele drager met klikgespen waarin je je kindje op je buik, op je heup en op en op je rug kunt dragen vanaf newborn tot 18 kilo. Hij is perfect voor iedereen die wil klikken en gaan. De 4 Way Click Carrier heeft een gewatteerde buikband, slaapkapje en los bijgeleverde voetsteuntjes die zorgen voor een ergonomische M-positie bij de grotere kinderen. Ook heeft hij een verstelbaar lijfje zodat hij een perfecte pasvorm heeft voor pasgeborenen maar ook voor grotere kinderen. 

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 30,00

Draagzak Hoptye Standaard
Hoppediz Hoptye Standaard

De Hop-Tye kan vanaf de geboorte worden gebruikt omdat het zitgedeelte van de draagzak in de breedte van 20 tot 40 cm verstelbaar is. Daarnaast is ook het bovengedeelte van het rugpand verstelbaar zodat de nek van de baby optimaal wordt ondersteund. Voor extra hoofdsteun heeft de Meh Dai draagzak een oprolbaar slaapkapje. 
De Hop-Tye is licht van gewicht en compact. Extra brede en lange schouderbanden van draagdoekstof verdelen het gewicht van het kind evenredig en comfortabel over het lichaam van de drager.
De Hop-Tye is een buik- en rugdrager en wordt geleverd met een gedetailleerde instructieboekje.
De Meh Dai is gemaakt van 100% geweven katoen.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 15,00

Draagzak Minimonkey
Minimonkey
 • 0-3 jaar (max 15 kg)
 • One size fits all
 • Ergonomische babydrager voor drager en kind

De Dynamic Baby Carrier draagt extreem comfortabel en licht. Deze babydrager draagt écht anders dan andere draagzakken dankzij de bijzondere ‘onderrugsteun’ heeft. Deze rugsteun zorgt voor extra steun in je onderrug en trekt tegelijkertijd je kindje naar je toe. Hierdoor draag je het gewicht van je kind precies op het punt waar je het sterkst bent: op je buik en taille. Net als tijdens de zwangerschap. Moeders snappen dat direct, vaders na één keer proberen. De ‘Dynamic  all weather‘ heeft een zacht katoenen binnen voering en een waterafstotende buitenkant waardoor je hem bij ‘all weather’ kunt gebruiken.

Op de foto staat een grijze, ik heb een zwarte te koop, deze heb ik dubbel.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 15,00

Draagzak Yemeha meh dai

Yemeha Meh Dai

Prachtige draagzak met knoop schouderbanden. Is ie dicht en ligt ie op je te wachten om hem te gebruiken, dan is ie zwart. Doe je je kindje erin komt er een hele mooie gekleurde vogel te voorschijn.

De steun zit hem in het stuk waar de vogel op staat, de verstopvlakken doen niets ten nadele van de druk op de rug van je kindje.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 40,00

Ringsling

Ringsling-Kokadi-Rainbow-Stars

Ringsling Kokadi Stars

Ringsling Kokadi Stars. Het betreft een 2ehands ringsling. Gebruikt voor consulten en verhuur. Ringsling ziet er nog netjes uit en heeft gebruikssporen.

Reden van verkoop is dat deze overbodig is. Prijs € 55,00

Ringsling-Yaro-Dandy-Cocktail

Yaro Dandy Fruit cocktail

Deze vrolijk gekleurde ringsling is vervaardigd met linnen. De doek is goed stevig, maar niet stug. Heel fijn om te gebruiken met een peuter of kleuter.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 35,00

Draagdoeken

Draagdoek Aya Sling

Draagdoek Aya Sling maat 4

Stevige toch soepele draagdoek in een maat 4 (ca. 3.7m)

Hier kan je mee heupdragen, rugdragen, en buikdragen. Kies wel een knoop voor een korte doek.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 35,00

Torso draagdoek

Torso Draagdoek

Draag je kindje op je rug, zonder dat er schouderbanden druk geven op je schouders. Een mooie Afrikaanse manier van dragen. Ik heb de draagdoek (helaas) nooit kunnen gebruiken.

Reden van verkoop is dat deze dubbel/overbodig is. Prijs € 15,00

You cannot copy content of this page